Børnebørnene

Billede af Per Korning Ove

Per Korning Ove

Philip Korning Ove

 

jeg er en dreng paa 9 aar.  

Jeg elsker fodbold jeg har en hund på 10 måneder og jeg har en mor og en far. 

Jeg er speciel paa min måde, jeg har venner, jeg har familie hvad kunne man ønske mere når man har det der betyder noget.

Hilsen Philip

 

Jeg vil fortælle dig om den gang jeg var på Kreta. Vi fløj i 3 timer. Da vi kom frem blev jeg væk da jeg skulle tisse. Jeg fandt dem heldigvis igen. Da jeg havde fundet dem skulle vi med bus i 1 time. Da vi kom til hotellet skule vi først tjekke ind. 1. dag fandt vi en ven han hed ( noget jeg ikke kan huske).

 

Philip i sofaPhilip synger
Philip og far

 

lexx er min hund - her er billeder fra han var hvalp.

Min hund lexx  har vundet en pokal i hundeudstilling

Lexx Lexx med bold

Min  bedste ferie

Min bedste ferie var i Jylland . vi var i sommerhus. det tog lang tid at komme der hen jeg tror det tog 6 timer . Da vi kom der ned fik vi nøgler og fandt stedet . Efter nogen timer fandt mig og Mathias nogen venner . Vi hyggede os . Og så var den dag gået . Næste morgen gik vi ned til vandet og badede . Og så gik vi hjem til hytten så legede mig og Mathias med vennerne og så gik den dag. næste dage legede vi meget og gik i svømmehalen så legede vi . vi gik også ture med Lexx vores hund . Næste dag skulle vi ind til byen og se det var meget spændende. Inde i byen købte vi laks og andre Ting . Vi hyggede os rigtig meget . Vi legede næsten kun på den ferie. Nå men der var også meget andet på den tur. Jeg hyggede mig i hvert fald .

 

Min  bedste stil

Philip stil

Mail: philip@korningove.dk

 

©  COPYRIGHT 2008 ALL RIGHTS RESERVED PER KORNING OVE.