Børnebørnene

Billede af Per Korning Ove

Per Korning Ove

Christina banner

 

hej jeg heder christina og er 9 år gammel det er min kat choice som også er på hjemmesiden.  jeg går i 3.klasse på svs. jeg er grøn pigespejder og går også til gymnastik det er sjovt begge dele.

 

Her ligger min og min søsters katte  Choice og Dodo.

Choice i vindueskarmen

Dodo og Choice

Choice

og her er min kanin Bianca

Bianca

 

d. 26/9 var jeg til spejder - det var nærmest en slik dag fordi en af mine spejder venner havde fødselsdag.så vi fik flødeboller. Vi legede også vi skulle skrive slik koder med slik.og så sluttede vi:).

d. 13/10 var min bedste ven Esther hjemme og sove hos mig vi var først i build a bear og købe tøj. da vi kom hjem prøvede vi tøjet på vores build a bear. og så så vi harry potter 4. vi fik savama til aftensmad. næste dag blev Esther hentet og vi skulle holde fødselsdag for min fætter mathias.

Nu vil jeg rigtigt fortælle hvad jeg har lavet i efterårsferien. Om søndagen i efterårsferien skulle vi i tivoli men ikke at prøve ting men jeg skulle ind i glassalen og se elverhøj. Bagefter skulle jeg hjem til min mormor. Nogle dage efter skulle jeg med farmor og farfar til enø med min søster og min fætter og kusine. Vi skulle bo i en hytte. Vi skulle også i knutenborg safari park, svømme halen og på resturant, og så skulle jeg ned til min far, men så var ferien slut.

Mail: christina@korningove.dk

 

©  COPYRIGHT 2008 ALL RIGHTS RESERVED PER KORNING OVE.